Gula bergen - Dag 4

Dagen började vid halv sex då vi klev upp, klädde på oss massa kläder och klev upp. Med tanke på hur hårt underlag vi sov på och hur många som tältade på samma ställe sov jag förvånandsvärt bra. Stackars Olivier hävdade att han aldrig somnade, och de andra verkade inte heller ha sovig mycket, men ja, jag fick ett par timmar i alla fall!
 
Tyvärr regnade det fortfarande lite och ar mulet, så soluppgången var inte riktigt så spektakulär som vi trott den skulle vara, men det var väldigt vackert ändå. När solen var uppe bestämde vi att det var dags att röra på sig, annars skulle vi frysa, så vi packade ihop oss, fräschade upp oss så gått det gick och gick iväg mot en ny del av bergskedjan.
 
             
 
 
 
Avatar?
 
 
När vi såg dessa personer kämpandes upp och ned med mat och förnödenheter förstod vi plötsligt varför priserna blev högre och högre ju högre upp på berget man kom.
 
Nere igen!
 
Väl nere vid foten tog vi bussen tillbaka till byn, åt lunch, packade ihop våra saker (vi hade lämnat lite väskor på busstationen så vi skulle slippa släpa omkring på smutstvätt i onödan) och sedan åkte vi med bussen hem.
 
Som tur var slapp vi den värsta trafiken på väg hem, så drygt tre timmar senare var vi hemma, smutsiga, stinkande, svettiga och väldigt, väldigt nöjda ramlade vi av bussen och tog bussen tillbaka till campus. Kort sagt, en mycket bra resa!!
 
在见!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0