Istanbul

Lyckades tack vare Edwin hitta ett ttådlöst nätverk som jag helt ogenerat "lånar" av ett café som jag sitter precis bredvid, utan att konsumera. Jag har inte ens dåligt samvete. Resan hit gick bra, det var lite jobbigt på Arlanda, det går inte att förneka, men nu är jag på gång och mer taggad än någonsin!

På planet på väg hit satt jag bredvid en stackars tjej som var åksjuk. Tre gånger spydde hon, men hon var rutinerad och gjorde det hon skulle i en påse, stackars liten.

Om X antal timmer, när jag kommer fram, ska jag försöka ta mig till den direktbuss som tar mig raka spåret till Hangzhou. Busshållplatsen ligger tydligen 500 meter från mitt campus vilket ju är skönt. Väl framme på campus ska jag ringa en tjej som kallar sig Faith, jag tror att hennes kinesiska namn är Fang, men jag ska fråga när vi ses, jag kan ju inte hålla på och kalla henne Faith nu när jag ska lära mig hennes språk! I vilket fall som helst ska hon möta upp mig och ta mig till byggnaden där jag ska hämta upp min nyckel. Sedan får vi se vad som händer! Jag vet bara att på söndag ska jag möta den andra svenska tjejen och dessutom ska jag äta middag med en tjej som kallar sig Katherine, och som jag tror är min buddy. Hon kunde inte hjälpa mig när jag kommer, men sen kommer hon finnas där, om jag förstått det hela rätt.

Det ska bli spännande att se om Hangzhou är så fantastiskt vackert som alla säger!

Hej så länge!
Amanda på språng

Ett första inlägg med lägesrapport

Hej på er,

Nu är klockan 20 över tolv och jag är nästan färdigpackad. Min väska väger 20,3 kilo och mitt handbaggage väger 10. Gränserna är 20 respektive 8 kilo. Som tur är har jag lite tid på mig i morgon också, då ska jag försöka ta bort några sista saker så att jag inte överskrider några baggagegränser, men för stunden kommer jag spy om jag behöver packa om dendär röda väskan en gång till! 

 

I morgon bär det av till Kina, så det är med andra ord hög tid att jag skaffar en ny blogg. Lite i brist på inspiration blev det tillslut amanda i mittens rike som fick bli bloggens titel. Har man ett bättre förslag (nej, Camilla kungfustonken är inte ett bra namn) kan man ju hojta till så kanske jag byter. 

 

Nu väntar sängen, de följande inläggen blir garanterat mer spännande än detta!!

//Amanda


RSS 2.0