Gula bergen - Dag 1 o 2

Hejhej bloggen!
Nu är jag tillbaka i civilisationen igen, så här kommer en uppdatering om vad jag haft för mig sedan sist!
 
I onsdags bar det av mot Gula bergen, till staden Tang Kou där vi skulle bo. Eftersom alla reser under denna vecka fastnade vi i en helt knasig trafikskockning och om inte fram förrän fram mot halv fyra. Det blir mörkt här vid sextiden och huvudattraktionen, bergen, är inte bra att gå omkring på i mörker, så första dagen gjorde vi typ ingenting, vi kom fram, checkade in på hotellet och gick omkring lite i staden. Det visade sig ganska snart att denna stad mest bara finns för att det finns turister som ska upp på berget. Alltså var allt mycket dyrt och det var inte speciellt mycket att se där.
 
Dag 2.
Äntligen tog vi oss upp på berget! Vi bestämde att vi inte skulle ta liften utan gå upp. Det var helt fantastiskt. Massor med folk, jättevarmt och otroligt, otroligt vackert! Det tog oss väldigt många timmar att komma upp, men vägen upp bjöd på fantastiskta utsiktsplatser och vi tog paus ofta för att beundra hur fint det var. Titta och njut!
 
 
 
  Militärer på väg upp till bergen.                                                                                                                   
   Första gången vi ser de berömda bergen!
 
         
Vi var inte direkt ensamma på toppen....
         En soptunna?
 
Vi tillbringade hela dagen på berget, vi kom dit vid nio-tiden (efter mycket om och men, men tillslut lyckades vi förstå hur saker och ting fungerade) och kom ner igen precis innan det mörknade, strax före sex. Då tog vi bussen tillbaka till stan, åt middag och sedan gick vi till vårt hotell för att boka tält till sista natten. Vi fick tag på Mr Chang som hjälpte oss, betalade honom för tälten och därefter gick vi och la oss. 

Kommentarer
Postat av: KungFu Panda

Bodde ni på tälthotel? Var vi så att säga bara där 1 dag eller?

2012-10-07 @ 09:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0