Mat och shopping i Shanghai

Hej bloggen!

Shanghai var riktigt kul! Jag och Amelia kom dit på onsdagskvällen, hittade vårt hostel (som vi inte bokat, men chansade på att de hade rum, vilket de hade) och checkade in. Därefter var vi otroligt hungriga så vi gick till en taiwanesisk restaurang mitt i stan där vi åt en otroligt god middag (kanske mest eftersom vi var så hungriga). Jag har, sedan en lång tid tillbaka velat åka till kapsylöppnaren, en av Shanghais högsta skyskrapor och besöka deras bar. Park Hyatt har nämligen en bar där, på 91a våningen. I onsdags blev det äntligen av! Vi fick ett bord vid fönstret med utsikt över Shanghais skyline. Mycket coolt!

                            
                  
                

En av de bästa sakerna med denna bar är att de har en toalett med spolprogram, vilket innebär att toalettringen är uppvärmd, och när man är klar med det man ska göra kan man ställa in olika sprut som tvättar en där bak. Väldigt kul att prova! Haha!

När vi kände oss nöjda gick vi därifrån och tog oss tillbaka till hostelet.

Dagen därpå började vi dagen med att springa runt och hitta paket till diverse familjemedlemmar. Efter att ha besökt två olika marknader och en affär var klockan inte mer än tre och vi var klara. Utanför en av marknaderna träffade vi en otroligt gullig man som prompt ville putsa våra skor. Vi sa till honom att när vi kommer ut från att ha shoppat klart skulle vi hitta honom. Han blev jätteglad och vi höll vårt ord. 5 pengar senare var mina skor renare än någonsin och mannen mycket glad. Han tyckte att vår kinesiska var jättebra och vi hade en trevlig pratstund medan han putsade först Amelias och sedan mina skor.

Därefter hamnade vi på Costas coffee, och som av en slump träffade vi de andra Hangzhou-studenterna som också var i Shanghai över dagen, Amaru, Filip, Jacob, Sonny och Kevin. Tillsammans åkte vi till den franska delen av Shanghai, åt en otroligt god chokladskapelse och sedan Shanghais bästa hamburgare. Det kan ha varit den godaste hamburgare jag någonsin ätit!

 

Knasmätta rullade vi från restaurangen, tog en taxi till tågstationen och återvände till Hangzhou utan komplikationer.  


Kommentarer
Postat av: olymp trade

Thanks for another informative website. The place else could I get that type of
information written in such an ideal approach? I've a challenge that I'm simply now working on, and I've been on the look out for such information.

2023-06-29 @ 16:06:18
URL: http://https://investing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0